ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
Ιστορικό
Παραστάσεις
Τεχνική Περιγραφή
Αστροπύλη
Συνεργασίες
Νέα
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΣυνεργασίες
ΣυνεργασίεςPrint

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου δραστηριοποιείται διεθνώς στα πλαίσια διαφόρων Επιστημονικών Οργανώσεων. Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Πλανηταρίων (International Planetarium Society ή IPS, www.ips-planetarium.org) και συμμετέχει στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Επίσης το Ίδρυμα Ευγενίδου σε συνεργασία με το IPS έχει αθλοθετήσει Βραβείο για τη συγγραφή "Σεναρίων Πλανηταριακών Παραστάσεων" (IPS Script Contest, www.ips-planetarium.org/events/eug).
Ο Διευθυντής του Πλανηταρίου διετέλεσε επί οκταετία (1994-2002) Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διδασκαλία της Αστρονομίας (ΕΑΑΕ), και είναι Γενικός Γραμματέας της ΄Ενωσης Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών Πλανηταρίων (ΕΜΡΑ).

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο είναι επίσης ενεργό μέλος του Euromax (www.euromax.org) που είναι ο Ευρωπαϊκή οργανισμός για τις ταινίες μεγάλης οθόνης καθώς και του Giant Screen Cinema Association ή GSCA (www.giantscreencinema.com) που είναι ο αντίστοιχος Παγκόσμιος οργανισμός.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα