ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
Συνεδριακοί Χώροι
Κατόψεις
Κανονισμός χρήσης χώρων
Γενικοί όροι συνεργασίας με το Ίδρυμα Ευγενίδου
Όροι Χρήσης Χώρων
Παροχές από το Ίδρυμα Ευγενίδου
Ευθύνες Διοργανωτή
Θέματα Ασφαλείας - Απόδοση Ευθυνών
Ημερολόγιο
Ζωντανές Μεταδόσεις
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝΚανονισμός χρήσης χώρωνΓενικοί όροι συνεργασίας με το Ίδρυμα Ευγενίδου
Γενικοί όροι συνεργασίας με το Ίδρυμα ΕυγενίδουPrint
Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι επιθυμούν να διοργανώσουν συνέδριο / εκδήλωση στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
 
  Για την ομαλή διεξαγωγή του εκάστοτε συνεδρίου / εκδήλωσης που πραγματοποιείται στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου, υπεύθυνο είναι το προσωπικό των Υπηρεσιών Συνεδριακής Υποστήριξης.
  Σε περίπτωση που ο φορέας διοργάνωσης του συνεδρίου / εκδήλωσης έχει αναθέσει τη διοργάνωση σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης συνεδρίων, το Ίδρυμα Ευγενίδου συνάπτει Ιδιωτικό Συμφωνητικό με την εταιρεία. Στη βάση του εκάστοτε Ιδιωτικού Συμφωνητικού, το προσωπικό συνεδριακής υποστήριξης συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες του προς την εν λόγω εταιρεία, την οποία και μόνον αναγνωρίζει ως αντισυμβαλλόμενο μέρος και Διοργανωτή για το συγκεκριμένο συνέδριο / εκδήλωση.
  Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να διοργανώσει συνέδριο / εκδήλωση στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου, θα πρέπει να υποβάλλει προς έγκριση στις Υπηρεσίες Συνεδριακής Υποστήριξης του Ιδρύματος, το σχέδιο διαμόρφωσης του εκθετηρίου χώρου (σχέδιο εκθετηρίων / περιπτέρων / εκθεμάτων).
  Την επικοινωνία με τον πελάτη και την παρακολούθηση των εργασιών προετοιμασίας θα αναλαμβάνει συγκεκριμένος συνεργάτης από τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
  Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων του εκάστοτε συνεδρίου / εκδήλωσης, καθώς και η φυσιογνωμία τυχόν χορηγών, θα πρέπει να συνάδει με το κύρος, το χαρακτήρα και την παράδοση του Ιδρύματος Ευγενίδου και να σέβεται τα χρηστά ήθη. Δεν επιτρέπεται η προβολή με θετικό τρόπο, οιωνδήποτε θεμάτων σχετικών με: χρήση όπλων και λοιπή πολεμική θεματολογία, κατανάλωση αλκοόλ, προϊόντων καπνού, πολεμικών παιχνιδιών και πορνογραφικό υλικό. Το ΄Ιδρυμα Ευγενίδου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την φιλοξενία και έκθεση εκθεμάτων ή αντικειμένων, ή προβολή παραστάσεων που θίγουν τα χρηστά ήθη ή δεν συνάδουν με το ύφος του Ιδρύματος. Ο πελάτης οφείλει να ενημερώνει το Ίδρυμα Ευγενίδου και να έχει τη σύμφωνη γνώμη αυτού σχετικά με το περιεχόμενο των προς έκθεση αντικειμένων ή θεαμάτων που παρουσιάζει στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η προαναφερόμενη σύμφωνη γνώμη του Ιδρύματος δεν συνεπάγεται την υιοθέτηση/αναγνώριση του περιεχομένου των εκάστοτε παρουσιάσεων, παραστάσεων, εκθέσεων και λοιπών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο πελάτης σε αυτό.
  Σε περίπτωση παράβασης του όρου αυτού το Ίδρυμα μπορεί να προβεί στην άμεση απομάκρυνση των εκθεμάτων ή στην άμεση διακοπή των παραστάσεων.
  Καθυστερήσεις στη διάρκεια της συνεδριακής δραστηριότητας πέραν των ωρών που προβλέπονται στο σχετικό συμφωνητικό που θα υπογραφεί από τον πελάτη και το ίδρυμα, δεν επιτρέπονται.
  Εάν η συνεδριακή δραστηριότητα ξεπεράσει το συμφωνηθέν ωράριο, το Ίδρυμα Ευγενίδου ζητά από τον πελάτη να εγκαταλείψει την αίθουσα συνεδρίων εντός 20 λεπτών. Για καθυστέρηση πέραν των 20 λεπτών, το Ίδρυμα Ευγενίδου επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του.
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα