ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
Ιστορικό
Παραστάσεις
Τιμές - Αγορά Εισιτηρίων
Πρόγραμμα Προβολών
Κρατήσεις Σχολείων
Τεχνική Περιγραφή
Αστροπύλη
Συνεργασίες
Νέα
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΠαραστάσειςΚρατήσεις Σχολείων
Κρατήσεις ΣχολείωνPrint

A. Επισκέψεις τι πρέπει να γνωρίζετε

 

  Tα πρωϊνά από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.30 π.μ. έως και 15.30 μ.μ.), οι προβολές πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σχολεία (από 5η τάξη Δημοτικού και άνω) και φοιτητικό κοινό, και μόνον κατόπιν έγκαιρης κράτησης.  
  Προβολές πραγματοποιούνται για το ευρύ κοινό Τετάρτη έως και Παρασκευή, στη διάρκεια της απογευματινής ζώνης, 17.30 μ.μ. έως και 20.30 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10.30 π.μ. έως και 20.30 μ.μ. ανά 1 ώρα.  
  Για την καλύτερη κατανόηση των παραστάσεων του Πλανηταρίου, προτείνεται η παρακολούθηση σε παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών.
  Η είσοδος του κοινού εξυπηρετείται από την οδό Πεντέλης 11 (πρώτη παράλληλη της Λ. Συγγρού).
  Η στάση ή βραχύχρονη στάθμευση σχολικών οχημάτων είναι δυνατή στο τμήμα των οδών Πεντέλης και Αεροπόρων, στην πρόσοψη του κτηρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου. 
  Υπάρχει δυνατότητα αγγλόφωνων προβολών στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, διατίθενται σετ ακουστικών ταυτόχρονης μετάφρασης (στα αγγλικά), στο Πωλητήριο Caeleste που λειτουργεί εντός του Ιδρύματος Ευγενίδου έναντι 1€.  
  Στο Ίδρυμα λειτουργεί για τους επισκέπτες, διαδραστική Έκθεση, Βιβλιοθήκη, πωλητήριο επιστημονικών βιβλίων και αναμνηστικών ειδών καθώς και καφετέρια.  
  Το κτήριο έχει την κατάλληλη διαμόρφωση προκειμένου να υποδεχθεί άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες.
 

B. Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (άνω των 20 ατόμων)
Κρατήσεις Σχολείων και οργανωμένων ομάδων άνω των 20 ατόμων γίνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. τηλ. 210 9469641

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το Κοινό μπορεί να προαγοράσει εισιτήρια για οποιαδήποτε παράσταση του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου

Τιμές Εισιτηρίων:

 
   ΚΑΝΟΝΙΚΟ  ΜΕΙΩΜΕΝΟ* ΟΜΑΔΕΣ 20  ΣΧΟΛΕΙΑ 
 Ψηφιακή Παράσταση  €6.0  €4.0  €4.0  €3.0
 Ταινία Θόλου  €8.0  €5.0  -  -

 *Παιδιά, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας σε ισχύ).

Γ. Δωρεάν Είσοδος

 

  Για ΑμεΑ. Δωρεάν εισιτήριο για κάθε ΑμεΑ και ένα συνοδό (μόνο για τις Ψηφιακές Παραστάσεις)
  Για τα ΜΜΕ Δωρεάν εισιτήριο για τον κάτοχο επαγγελματικής κάρτας και ένα συνοδό.

 

Δ. Προπωλήσεις Εισητηρίων

 

  Προπωλήσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται στο Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο), Δευτέρα και Τρίτη 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και Τετάρτη έως Κυριακή 10:00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.
 
 

Προπώληση εισιτηρίων για μεγάλες ομάδες άνω των 20 ατόμων, που βρίσκονται εκτός Αττικής, είναι δυνατή με προπληρωμή, ως εξής: Μετά από αρχική τηλεφωνική κράτηση μέσω του Τμήματος Κρατήσεων, και τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία της παράστασης, θα πρέπει να έχει κατατεθεί σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, το σύνολο της αξίας των κρατηθέντων εισιτηρίων. Αντίγραφο του καταθετηρίου της τράπεζας, με πλήρη στοιχεία (όνομα και τηλέφωνο καταθέτη, ημερομηνία και ώρα παράστασης), αποστέλλεται με φαξ στο Τμήμα Κρατήσεων του Ιδρύματος. Σε περίπτωση που δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία της παράστασης δεν έχει αποσταλεί το καταθετήριο με πλήρη στοιχεία, η κράτηση αυτόματα ακυρώνεται. Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται από τους επισκέπτες κατά την ημέρα τέλεσης του θεάματος, με την επίδειξη του καταθετηρίου.

Επιστροφή εισιτηρίων και αλλαγή ημερομηνίας ή ώρας προβολής δεν είναι δυνατές.

 
 Ε. Πληροφορίες

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προβολές, τιμές καθώς και πωλήσεις εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ίδρυμα Ευγενίδου:
Τηλ.: 210 9469600 (κέντρο),   fax: 210 9430171, public@eugenfound.edu.gr

Διεύθυνση: Ίδρυμα Ευγενίδου, Συγγρού 387, 175 64 Π.Φάληρο.

Οι Ψηφιακές Παραστάσεις είναι παραγωγές του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενώ οι Ταινίες Θόλου είναι ξένες παραγωγές.  Και τα δύο είδη προβάλλονται στον Θόλο του Πλανηταρίου.
 
Αφιξη
 

Το ΄Ιδρυμα Ευγενίδου στην προσπάθειά του να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του, υπενθυμίζει ότι:

 

Οι επισκέπτες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο υποδοχής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος.
 
Οι παραστάσεις ξεκινούν στην ώρα τους. 

Οι αργοπορημένοι επισκέπτες δεν θα γίνονται δεκτοί. Εξαιτίας της ιδιομορφίας του χώρου, οι αργοπορημένες αφίξεις δημιουργούν θέματα ασφάλειας και παρακωλύουν την παρακολούθηση της παράστασης από τους υπόλοιπους θεατές. Τα εισιτήρια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για την συγκεκριμένη παράσταση, δεν ανταλλάσσονται και τα χρήματα δεν επιστρέφονται.
 
Στην είσοδο του Ιδρύματος Ευγενίδου βρίσκεται προσωπικό κατάλληλο για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού.  

 

Το ΄Ιδρυμα Ευγενίδου στην προσπάθειά του να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του, υπενθυμίζει ότι:

Οι επισκέπτες του Ιδρύματος Ευγενίδου παρακαλούνται να προστατεύουν και να διατηρούν καθαρούς τους χώρους.

Στην περίπτωση σχολικής επίσκεψης, παρακαλούνται οι συνοδοί εκπαιδευτικοί να έχουν υπό τη συνεχή επίβλεψή τους, τους μαθητές που συνοδεύουν, να φροντίζουν για την ασφάλειά τους και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις σημάνσεις του χώρου και τις υποδείξεις του προσωπικού. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών στο χώρο, βαρύνεται το σχολείο που πραγματοποιεί την επίσκεψη.

 

Απαγορεύεται το κάπνισμα στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου. Εντός του κτηρίου, το κάπνισμα επιτρέπεται μόνον στους κατάλληλα σημασμένους χώρους της καφετέριας που λειτουργεί για τους επισκέπτες του Ιδρύματος.

 

Στους χώρους του Ιδρύματος δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων και ροφημάτων. Για τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι χώροι της καφετέριας στο ισόγειο του κτηρίου.

 

Οι επισκέπτες παρακαλούνται να φροντίζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το Ίδρυμα Ευγενίδου δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.

 

Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών, η χρήση video καθώς και κινητών τηλεφώνων, κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα