ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

Επίσημη παρουσίαση της έκθεσης του CERN “Επιταχύνοντας” την Επιστήμη,  την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00

Η εντυπωσιακή διαδραστική έκθεση που δημιούργησε το CERN και φέρει τον τίτλο «“Επιταχύνοντας” την Επιστήμη», παρουσιάστηκε σήμερα Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η έκθεση «“Επιταχύνοντας” την Επιστήμη» διοργανώνεται με την συνεργασία του Ιδρύματος Ευγενίδου και της Ελληνογερμανικής Αγωγής και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το κοινό υποδέχθηκε ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου καθώς και ο κ. Σταύρος Σάββας, Γενικός Διευθυντής της Ελληνογερμανικής Αγωγής.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν, δηλαδή το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ενώ τόνισε ότι εκτός από το γενικό κοινό που έχει ήδη επισκεφθεί την έκθεση, τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 4.500 μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα