ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

“Μαγεμένος Ύφαλος – Kaluoka ‘Hina” Επίσημη παρουσίαση της Παράστασης για παιδιά, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

 

 

Ο φαντασμαγορικός κόσμος του βυθού ζωντανεύει στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο με τον «Μαγεμένο Ύφαλο – Kaluoka Hina»  μια εντυπωσιακή ψηφιακή παράσταση που είναι αφιερωμένη στους μικρότερους μας φίλους άνω των 5 ετών.

Η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιείται την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις (ώρες 18:00, 19:00 και 20:00)με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητα είναι όμως τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 17:30 της ίδιας ημέρας.

Ο «Μαγεμένος Ύφαλος» δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποκλειστικά για να προβληθεί σε θόλο Πλανηταρίου και το άριστο εικαστικό αποτέλεσμα δίνει στο θεατή τη μοναδική αίσθηση πως βρίσκεται στην καρδιά της δράσης... μέσα στο νερό. Παράλληλα το περιεχόμενο της παράστασης αναδεικνύει σημαντικές αξίες, όπως η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, ο σεβασμός για την φύση και τον κόσμο που μας περιβάλει, ενώ εξηγεί στους νεαρούς θεατές, με τρόπο απλό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό επιστημονικούς όρους όπως η παλίρροια, και ο βιοφωσφορισμός.

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ

 

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα