ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

«ΟΥΣΙΩΔΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ»
Ειδική εκδήλωση για τα Μαθηματικά από την Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου,
την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00

Μια ειδική βραδιά βιβλίου «γεμάτη» Μαθηματικά διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00, με την ευκαιρία της έκδοσης του έργου των κυρίων Μανόλη Μαραγκάκη και Μιχάλη Μεταξά, με τίτλο στην ελληνική γλώσσα «ΟΥΣΙΩΔΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» και στην αγγλική «FUNDAMENTAL MATHEMATICS», από τον εκδοτικό οίκο Dynamic-Ideas της Βοστώνης (https://www.dynamic-ideas.com/).

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο, είσοδος από οδό Πεντέλης 11), απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές από τον χώρο των Θετικών Επιστημών, αλλά και σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και όλους εκείνους που αγαπούν τα Μαθηματικά και αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αυτή την περίοδο, κατά την οποία σχεδιάζονται μεγάλης έκτασης αλλαγές στα Αναλυτικά Προγράμματα των Μαθηματικών της Μέσης Εκπαίδευσης.

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ

 

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα