ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

Ταινία θόλου: «Κοράλλια και Ύφαλοι»
στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο

 
Σε μια βουτιά στα υπέροχα νερά των κοραλλιογενών υφάλων, μας προσκαλεί  το Ίδρυμα Ευγενίδου. Την ευκαιρία δίνει, η  ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι», που ξεκινά να προβάλλεται πάλι –και κατόπιν επιθυμίας πολλών θεατών- στον τεράστιο θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, αλλά αυτή την φορά για δύο μόνο μήνες!

Οι θεατές που επιθυμούν να δουν πρώτοι την παράσταση «Κοράλλια και Ύφαλοι», θα μπορούν να είναι κοντά μας την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις (ώρες 18:30 και 19:30.) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι μόνο τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ σκύλοι- συνοδοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι. Την ημέρα αυτή θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η ταινία θόλου έχει ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου και είναι κατάλληλη για παιδιά 9 ετών και άνω αλλά και για ενήλικες, ενώ πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα παραστάσεων μπορείτε να αντλήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.eef.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=18

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την ταινία «Κοράλλια και Ύφαλοι», στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου φιλοξενείται η έκθεση «Με μία Ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα»,  η οποία αφορά στην  ελεύθερη κατάδυση στις υπέροχες Ελληνικές θάλασσες. Πληροφορίες σχετικά με την εντυπωσιακή αυτή έκθεση μπορείτε να αντλήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.eef.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=4589&cnode=209

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα