ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

«Τα μυστικά του Αθέατου Κόσμου», επίσημη παρουσίαση νέας ταινίας θόλου στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο την Δευτέρα 11 Απριλίου

 

- Φαινόμενα που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι, αν και συμβαίνουν καθημερινά μπροστά μας.
- Φαινόμενα που εξελίσσονται πολύ αργά ή πολύ γρήγορα για την ανθρώπινη αντίληψη, κι όμως είναι γεμάτα από την ομορφιά, την δράση αλλά και το χιούμορ που…  κρύβονται μέσα στα κλάσματα ενός δευτερολέπτου.
- Φαινόμενα που θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε ότι όσα βλέπουμε είναι μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά που μπορούμε να δούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Η νέα ταινία «Τα μυστικά του Αθέατου Κόσμου», θα μας αφήσει άφωνους, αφού θα μας ανοίξει ένα παράθυρο για να αντιληφθούμε όλα τα παραπάνω και άρα το μέγεθος του κόσμου που δεν βλέπουμε, ενός κόσμου που υπάρχει στον αέρα που αναπνέουμε ή μέσα στο σώμα μας! Μια ταινία μεγάλης επιφάνειας του National Geographic, που μας προσκαλεί να δούμε με μία άλλη ματιά ό,τι συμβαίνει γύρω μας, εκτιμώντας έτσι τα επιτεύγματα αλλά και τις δυνατότητες της επιστήμης!


Η επίσημη παρουσίαση της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30 και 20:00) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι μόνο τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας.
Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ οι σκύλοι-συνοδοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι. Την ημέρα αυτή θα υπάρχει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Η ταινία εντάσσεται στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από την Τετάρτη 13 Απριλίου και προτείνεται για παιδιά 10 χρόνων και άνω, καθώς και για ενήλικες.

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ  

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα