ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

«Μια ευφάνταστη περιοδεία στον χώρο και τον χρόνο»
Ομιλία του Dr. ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΚΑΛΦΑΡ
στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

 

To Ίδρυμα Ευγενίδου, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και οι Εκδόσεις Καλέντη προσκαλούν το κοινό την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου σε "μια ευφάνταστη περιοδεία στον χώρο και τον χρόνο" με ξεναγό τον Αστροφυσικό, μαθητή του Στίβεν Χόκινγκ και βραβευμένο Συγγραφέα Dr. Κριστόφ Γκαλφάρ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην πρόσφατη σπουδαία ανακάλυψη σχετικά με τον εντοπισμό βαρυτικών κυμάτων, που ανοίγει νέους ορίζοντες στην μελέτη του Σύμπαντος και πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση στην Ελλάδα του νέου βιβλίου του Κριστόφ Γκαλφάρ με τίτλο: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ (εκδόσεις Καλέντη), το οποίο βρίσκεται ήδη στους καταλόγους με τα διεθνή ευπώλητα βιβλία.

Τον συγγραφέα θα προλογίσει ο Dr. Γιάννης Νταλιάνης, Ερευνητικός Συνεργάτης της Ομάδας Θεωρητικής Φυσικής στον Τομέα Φυσικής, του Σ.Ε.Μ.Φ.Ε., στο Ε.Μ.Π., ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ. Ηλίας Μαγκλίνης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 210 9469631 και 632.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί παράλληλη διερμηνεία από/προς Ελληνικά/Αγγλικά, καθώς και διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε άτομα με κινητική αναπηρία, ενώ οι σκύλοι-οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ  

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα