ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ε&Τ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

Ανατύπωση του Οδηγού:
«Σίφνος: Η Ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα»,
από το Ίδρυμα Ευγενίδου

 

 

Ο Οδηγός: Σίφνος: Η Ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα που συνέγραψε η Δρ. Χριστίνα Τελεβάντου, Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Ανασκαφής Ακρόπολης Αγίου Ανδρέα και εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, είναι ξανά διαθέσιμο στο μουσείο του Αρχαιολογικού Χώρου του Αγίου Ανδρέα, μετά την ανατύπωση και δωρεά 1.000 αντιτύπων από το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου προς το Πολιτιστικό Κέντρο Μαριάνθη Σίμου της Σίφνου, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Πρόκειται για μία εξαιρετική δίγλωσση έκδοση  (ελληνικά-αγγλικά), η οποία συνοδεύει την επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Ανδρέα Σίφνου δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την μυκηναϊκή ακρόπολη και την αρχαιολογική ανασκαφή.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου πραγματοποίησε την δωρεά αυτή εις μνήμην Νικολάου Βερνίκου-Ευγενίδη, ο οποίος είχε άλλωστε δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον αρχαιολογικό χώρο χρηματοδοτώντας τις πρώτες ανασκαφές.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email:admin@eugenfound.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα